1. TERMENI SI CONDITII
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. INTERTRANS DAN S.R.L. prin intermediul magazinului virtual www.magazinuldan.ro catre Cumparator, si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
 Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda pe www.magazinuldan.ro
 Vanzator - societatea comerciala S.C. INTERTRANS DAN S.R.L., avand punctul de lucru in Strada GARII , nr.3, REGHIN,JUDETUL MURES (RO 14552862, J26/251/2002);
 Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului;
 Comanda- un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile, iar cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora;
 Contract - o comanda confirmata de catre vanzator;
 Drepturi de proprietate Intelectuala (DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi: know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus;
 Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.


2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.magazinuldan.ro , cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
 Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice;
 Specificatiile cumparatorului (acolo unde este cazul);
 Termeni si conditii.
Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Echipa MAGAZINUL DAN face eforturi permanente pentru a oferi informatii cat mai corecte si cat mai actualizate. Nu garantam insa ca aceste informatii sunt intotdeauna complete, corecte si actualizate. In cazul in care apar diferente de stoc, se va lua in vedere informatiile comunicate de reprezentantul MAGAZINULUI DAN. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia.


3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI
Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile cumparatorului;
Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si de coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat. Imaginile produselor de asemenea au caracter informativ si pot contine accesorii sau produse aditionale pe care pachetul original nu le contine sau pot exista diferente intre acestea si produs;
Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "Contract". Vor fi excluse de pe site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceastea;v In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare, provenit din partea unei retele de internet, S.C. INTERTRANS DAN S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.


4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.


5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media)  nici una dintre informarile primite de la vanzator.
S.C. INTERTRANS DAN SRL detine dreptul de autor pentru intreg continutul siteului www.magazinuldan.ro Daca semnalati un abuz in ceea ce priveste dreptul de proprietate intelectuala folositi adresa de email office@magaziunuldan.ro - Raportare incalcare drepturi de proprietate intelectuala.
De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea S.C INTERTRANS DAN S.R.L. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului.


6. CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE
Informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator vanzatorului vor ramane in proprietatea vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.
Mesajele Magazinului DAN sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de SC INTERTRANS DAN SRL . Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.magazinuldan.ro , S.C. INTERTRANS DAN S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
Conform conditiilor legale privind privind protectia datelor cu caracter personal, vanzatorul nu va dezvalui fara autorizare nicio informatie referitoare la cumparator. Pe baza consintamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).


7. TERMENE PENALITATI
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a comenzii, vanzatorul este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii contractului in conformitate cu termenele stabilite.
In cazul in care cumparatorul intarzie, din vina sa, plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de vanzator, acesta este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.
In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.


8. FACTURARE - PLATI
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Pentru plata cu OP sau numerar se va utiliza cont IBAN RO36BTRLRONCRT0P24701001, BANCA TRANSILVANIA. Termen de plata: 3 zile lucratoare. Factura e purtatoare de penalitati de 0.5% pentru fiecare zi de întarziere.


9. RISCURI SI RESPONSABILITATI
 Livrare - Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat catre Cumparator.
 Transport & Ambalare - In afara de cazul in care este agreat de vanzator si cumparator diferit, vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile si serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei.
Pentru a evita neplacerile cauzate, va rugam sa verificati coletul inainte de semnarea documentelor de receptie. Verificarea se va face in prezenta reprezentantului firmei de curierat sau a delegatului firmei SC INTERTRANS DAN SRL . Nu semnati pentru primire si refuzati receptia produsului daca aveti dubii cu privire la integritatea lui (ambalajul trebuie sa fie intact, sa nu prezinte urme de zgarieturi, rupturi, lovituri sau alte deteriorari) si cereti a fi consemnate aceste aspecte pe documentul de insotiere a produsului sau pe procesul verbal de constatare intocmit in prezenta curieratului.


10. ACCEPTARE


11. GARANTII
Toate produsele comercializate pe site-ul www.magazinuldan.ro , cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul produselor vandute si livrate de MAGAZINUL DAN, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre magazinuldan.ro.In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat, defect in perioada de garantie, trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificatul de garantie. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii, pe adresa office@magazinuldan.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
In cazul produselor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre magazinuldan , iar garantia nu acopera aceeasi perioada ca la un produs nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate.


12. TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra bunurilor si serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului. Nu semnati documentele de primire inainte de a verifica coletul. Nu semnati pentru primire si refuzati receptia produsului daca aveti dubii cu privire la integritatea lui si cereti a fi consemnate problemele semnalate pe documentul de insotiere a produsului sau pe procesul verbal de constatare intocmit in prezenta curieratului. Orice reclamatie ulterioara privind integritatea coletului nu va mai fii luata in considerare.
Livrarea produselor in REGHIN se face de catre S.C. INTERTRANS DAN S.R.L. cu flota proprie iar in afara REGHINULUI livrarea se face prin curier rapid.
Clientul are obligatia ca la primirea produsului sa verifice ambalajul sa nu prezinte urme de zgarieturi, lovituri si poate refuza acel produs in cazul in care prezinta urme de manipulare defectuoasa si sa incheie un proces verbal cu repezentantul firmei de curierat.


13. RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daunele care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.


14. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
15. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
16. POLITICA DE RETUR
Dreptul de retur este valabil doar clientilor persoane fizice sau grup de persoane constituite in asociatii, care au achizitionat produse de pe www.magazinuldan.ro (S.C. INTERTRANS DAN S.R.L.).

Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trimiteti pe adresa de email office@magazinuldan.ro, formularul de retur cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returnarea produselor se face de catre client, pe cheltuiala acestuia.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si o copie a facturii de achizitie.

In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

DE RETINUT! In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse, care sa acopere taxa pentru readucerea in stadiul initial a produsului (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

17. PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

17.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Magazinul Dan are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
 
17.2. Scopul colectarii datelor este:
• - informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;
• - trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
• - de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
 
17.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Magazinului Dan , inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 17.3.
 
17.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 
17.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: judetul Mures, mun Reghin , str. Garii nr. 3 , in atentia S.C. INTERTRANS DAN S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
 
17.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa judetul Mures, mun Reghin , str. Garii nr. 3 , in atentia S.C. INTERTRANS DAN S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
 
17.6.1. - rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 
17.6.2. - transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 
17.6.3. - notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
 
17.7. De asemenea, Magazinul Dan poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 17.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.
  
17.8. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
 

Contacteaza-ne:
(+40) 742.741.996
(WhatsApp / apel)

Trimite email:
office@magazinuldan.ro


ContactS.C. INTERTRANS DAN SRL

Adresa: Reghin, Strada Garii, nr. 3

Telefon: 0742.741.996


Inscriere la newsletterAboneaza-te la newsletterul nostru!

© Copyright 2021 Viziteaza site-ul Magazinuldan.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert Plata cu cardul
Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare. Politica cookies Confidentialitate